Stoltrapphiss T125

Genomtänk konstruktion
Berikande detaljer

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design
En lösning med flera egenskaper

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

ergonomi & flexibilitet

användaren i fokus
Ergonomisk lösning

Stoltrapphiss T125 är framtagen för raka trappor i inomhusmiljö och passar väl in i en privatbostad. T125 är lättmonterad då rälsen fästs direkt på trappstegen och inte i väggen samtidigt som det är en stabil och trevlig hiss att köra som användare. T125 är en kostnadseffektiv lösning som passar de allra flesta budgetar.

Anpassningsbar

Det är enkelt att göra T125 till en levande del av de miljöer som den installeras i, där den tack vare sin design enkelt smälter in. T125 finns i olika stols utföranden och materialval för att passa alla hem och miljöer.

• Kostnadseffektiv
• Enkel att montera
• Lätt att fälla ihop

Säkerhet

Säkerhet står också högt i fokus för T125 och hissen är designad med era smarta funktioner så att den ska fungera optimalt i alla lägen. Alltifrån fjärrmanövrering, vridsits till säkerhetsbälte.

Våra 3 steg

ATT ANPASSA DIN BOSTAD

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*