Stoltrapphiss 600

Genomtänk konstruktion
Berikande detaljer

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design
En lösning med flera egenskaper

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

lev som du alltid gjort

frihet i ditt hem
Säkerhet
Stoltrapphiss 600 upprätthåller såväl kvalitet som tillförlitlighet och säkerhet. Modellen tar ett helhetsgrepp på sådant som är viktigt för dig som användare och vår modell 600 erbjuder fler anpassade alternativ än någon annan trapphiss på marknaden. Vilket innebär att den på flera sätt kan skräddarsys för att passa inredningen i ditt hem.
Utformning
Välj en elegant vinyl- eller tygstol och lägg till en modern mörk eller ljus träram – det är upp till dig. Det viktiga att komma ihåg är att du har kontroll och styr utförandet på din lösning, och vi kan lova dig flexibilitet rakt igenom.
Enkel användning
Som alla våra hissar, står säkerhet i fokus och när du är på toppen av trappan är det viktigt att kunna gå av-och på stolen så säkert som möjligt. Den manuellt vridbara stolsitsen vänder sisten för enkel åtkomst, elektriskt vridbar (tillval).

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Låt inte våningsplanen bli ett hinder

Mer frihet i din vardag

Discover ready project

video presentation

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*