Ekeberg b-lift

Flexibel konstruktion
Med fokus på säkerhet

Rullstolshiss B-lift är en driftsäker hiss för bruk i både offentlig och privat miljö. En stabil och robust lösning.

Modern design
Utvecklad med framtiden i fokus

Med smarta funktioner designade för utomhusbruk får du med den här hissenen lösning du kan ha länge.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

en hiss för alla utomhusmiljöer

offentligt och privat
Utomhusbruk

Hissar likt vår rullstolshiss B-lift och som står i utomhusmiljöer måste klara av både väder och vind utan att kompromissa driftsäkerheten. Detta är en av marknadens tåligaste b-liftar för persontrafik. Vi känner oss trygga med varje installation av våra b-liftar då vi vet hur väl den kommer klara av både trafik och vårt nordiska klimat.

Alla miljöer

Detta är en hiss som passar såväl butik, hotell, skola, offentlig miljö som  privatbostäder. Rullstolshiss B-lift är en väldigt vanlig lösning för privatbostäder där ingången ligger ovanför markplan. Den har en fristående lyftplatta som lyfter upp till 3 meter. Med andra ord så klarar den de allra flesta husingångar i en privatbostad eller ingångar utomhus till offentliga miljöer.

Flexibelt, säkert och smidigt.

Utförande
Hissen är helt anpassad för användare med rullstol och standardutförandet är med rak genomgång, men den finns även tillgänglig med vinkelpåkörning som tillval. Den har en självbärande konstruktion som placeras direkt på ett plant fast underlag.
Undersidan av plattformen är utrustad med klämskydd.

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*