Villahiss

Säkerhet i fokus
En trygg hiss

Med flera säkra lösningar kan vår populära rullstoltrapphiss ge dig ett tryggt komplement som smälter in i ditt hem.

Flexibel design
Anpassad för dig

Vår villahiss finns med flertalet tillval som förädlar grundutförandet, både små och stora tillval. Gemensamt är trygghet.

Enkel installation
erfarna montörer

En villahiss är enklare att få på plats än vad man kan tro, med vår erfarna personal så är ingreppet i din bostad minimalt.

Homelift i ditt hem

Förflytta dig säkert
Säkerhet

Du behöver inte flytta utan kan återfå friheten i ditt hem genom att resa mellan våningarna smidigt, tyst och säkert med vår HARMONY HOMELIFT. Installationen av en ”Genom-golvet-hiss” är enkel och våra sakkunniga montörer kommer att minska störningarna till ett minimum.

Efter en första besiktning och beslut att gå vidare, kommer nödvändiga förberedelsearbeten att utföras och sedan kan hissen monteras på några dagar.

Utformning

Eftersom utrymmet alltid är begränsat, har vi skapat en korg som är designad och integrerad med en funktionell ramp så att HARMONY HOMELIFT endast är obetydligt större på utsidan än på insidan.

Enkel användning
Hissen är enkel att manövrera. Körknapparna är monterade i ändan av armstödet och handen kan vila på armstödet, medan fingret styr upp- och nedknappen.

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*