Stoltrapphiss 160 TUBE-

Svängd trappa inomhus

Genomtänk konstruktion
Berikande detaljer

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design
En lösning med flera egenskaper

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

för din trappa

en kraftfull lösning
Kraftfull
I de fall då rörligheten påverkar din frihet i vardagen så kan en brant och svängd trappa verka som en omöjlighet att bestiga. Vår stoltrapphiss – 160 tube bygger på att ge användaren maximal frihet och samtidigt smälta in i omgivningen. 160 tube är en av de starkaste hissarna i vårt sortiment och som klarar att klättra i de allra brantaste trapporna.
Funktion
Detta är en kompakt hiss som man enkelt fäller ihop när den inte används för att frigöra utrymme i trappan. Hissens smidighet ihop med alla övriga smarta detaljer har gjort att stoltrapphiss – 160 tube är en av de mest populära hissarna på marknaden.
Stilren design

Detta är en hiss som är gjord för att fungera och smälta in i ditt hem sömlöst, precis som alla våra lösningar är det en kombination av funktion och utförande som speglar bra bostadsanpassning. Med en stilren design är detta kraftpaket en tyst ”vän” i din trappa.

Flexibelt, säkert och smidigt.

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

STOLTRAPPHISS 160 TUBE
Max vikt: 125 kg lyftkapacitet
Mått: 360 mm djup (ihopfälld)
Stol: Vridbar stolsdyna
Sitthöjd: Anpassningsbar sitthöjd

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*