Svängd trappa

Genomtänk konstruktion
Berikande detaljer

Med små och smarta detaljer kan vår populära rullstoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design
En lösning med flera egenskaper

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

Rullstoltrapphiss i svängd trappa

kvalité när den är som bäst
En praktisk lösning
I synnerhet när utrymmet är begränsat, är det ett utrymmesbesparande alternativ att installera en rullstolshiss som följer trappan, i snäva kurvor och är kompakt ihopfälld, när den inte används. Dubbla rör av rostfritt stål garanterar utomordentligt bra stabilitet i kurvor och ger en mycket bekväm åktur. Den höga kvaliteten av rostfria stålrör på vilken plattformshissen färdas upp och ner, fungerar även som en ledstång.
Användarvänlig
Att använda en rullstolshiss för svängda trappor är mycket enkelt. Det är en användarvänlig, högteknologisk produkt, med sofistikerad teknik. Installationen på din trappa sker snabbt, och snyggt. Daglig användning innebär bara några få moment, som är enkelt att lära sig.
Säkerhet

Plattformshissen är batteridriven. Alla plattformshissar är utrustade med underhållsfria batterier som laddas automatiskt när hissen är parkerad.

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

En hiss för alla tillfällen

video presentation

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*