Rak trappa utomhus

Genomtänk konstruktion
Berikande detaljer

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design
En lösning med flera egenskaper

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

utomhus utan hinder

trygg flexibilitet
Enkelhet
Precis som våra övriga hissar, är även enkelhet för användaren i fokus för modell 320. Med ett lätt tryck på stolens joystick glider stolen smidigt upp eller ner för trappan som den är monterad på.
Robust utformning

Detta är lösningen för dig med behov av ett hjälpmedel för utomhusbruk, oavsett om det gäller längre trappor, eller bara några steg. För att klara av ständigt föränderliga väderförhållanden har den testats hårt för att passa vårt Skandinaviska klimat. Det innebär att oavsett om det är en varm julidag eller en kall februaridag så ska du kunna lita på din 320.

Enkel användning

320 bygger på samma logik som övriga hissar i vårt stoltrapphiss-sortiment, där du vid slutdestinationen enkelt trycker ner en av armarna för att vrida stolen för att säkert komma på eller av sitsen.

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Låt inte våningsplanen bli ett hinder

Mer frihet i din vardag

Discover ready project

video presentation

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*