Ekeberg a-lift

 

Genomtänk konstruktion
Säkerhet

Driftsäkra hissar för person och godstrafik som används över hela Europa. Såväl inom som utomhus.

Elegant design
En lösning med flera egenskaper

Med smarta funktioner, tilltalande utformning, tyst och mjuk gång är våra hissar välkända på marknaden.

Användarfokuserad
Intuitiv enkelhet

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

en hiss för alla miljöer

offentligt och privat
Säkerhet

Driftsäkra hissar för person och godstrafik användes över hela Europa. Inom och utomhus. Produkterna är utvecklade efter höga kvalitetskrav med säkra konstruktioner och installeras enkelt tack vare en avancerad förmontering. Modellerna i vårt sortiment passar i alla miljöer, även de med trånga utrymmen, kan anpassas efter olika behov och önskemål. Med smarta funktioner, tilltalande utformning, tyst och mjuk gång är våra hissar välkända och populära på marknaden.

Alla miljöer

Butik, hotell, skola, offentlig miljö och för privatbostäder. Modell EKEBERG är smidiga för både person- samt godsbefordran och kan integreras överallt. Om våra befintliga modeller inte passar, så bygger vi en med de mått som önskas.

 

Flexibelt, säkert och smidigt.

Funktion
Hiss – en självklar bekvämlighetsinrättning som underlättar för boende, besökare och kunder i alla åldrar. Alla med enkel installation, säker konstruktion och
låga driftskostnader. Smidiga och med små yttermått, smarta funktioner samt låg ljudnivå. Alla våra hissar är anpassade för personer med funktionsnedsättning.
Med en lyfthöjd på 0-13m så kan Ekeberg a-liftar ta dig mellan stora avstånd.

Våra 3 steg

ATT VÄLJA

01

Kontakt med oss

Bostadsanpassning börjar alltid med informationssökning. Låt oss hjälpa dig i processen, vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning.

02

Förutsättningar fastställs

Nästa steg i processen innefattar en genomgång av ditt nuläge, dina behov och vilka möjligheter som finns för dig och ditt hem.

03

Du väljer och vi anpassar

Sista steget är att välja de material du vill ha på utförandet (se nedan), säkerställa ditt val av finansiering och planera för installation.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.

Vi lyssnar mer på dig än någon annan

Nöjda användare

Vi hjälper dig

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*